Intrebari frecvente – Lactase

Intrebari frecvente

Când poate fi utilizat

Co-Lactase® ?

Co-Lactase® poate fi utilizat din prima zi de viață. Co-Lactase® trebuie utilizat până când sugarul poate produce singur lactaza, pe măsură ce sistemul său digestiv se dezvolta – în general, la vârstă de 3 – 4 luni.

Afla mai multe

Întrebări frecvente

Când se recomandă utilizarea Co-Lactase ?

Când se recomandă utilizarea Co-Lactase ?

Co-Lactase poate fi utilizat din prima zi de viață a sugarului, fără a se depăși dozele recomandate pentru consumul zilnic.

Cum se utilizează Co-Lactase ?

Cum se utilizează Co-Lactase ?

În cazul alăptării, puneți câteva linguri de lapte matern într-un recipient mic, sterilizat în prealabil. Adăugați 4 picături de Co-Lactase și administrați amestecul cu o lingură sterilizată din plastic sau cu o seringă și continuați alăptarea obișnuită. În cazul formulelor pentru sugari, preparați formula conform instrucțiunilor producătorului și adăugați 4 picături de Co-Lactase când aceasta se află la temperatura de hrănire. Important: nu adăugați Co-Lactase în formula pentru sugari când aceasta este fierbinte. Agitați formula și administrați-o sugarului. Formula neutilizată se aruncă. Prepararea în avans a formulei: Preparați formula conform instrucțiunilor fabricantului. Adăugați 2 picături de Co-Lactase în laptele cald (nu fierbinte) și păstrați-l la frigider minimum 4 ore. Formula preparată trebuie administrată în decurs de maximum 12 ore de la preparare. Încălziți la temperatura obișnuită de hrănire atunci când trebuie administrat și aruncați formula neutilizată. Formulă gata de utilizat: Încălziți la temperatura de hrănire. Adăugați 4 picături de Co-Lactase în formula călduță, nu fierbinte. Agitați formula și administraţi.Aruncați formula neutilizată.

Ce ingrediente intră în compoziția Co-Lactase ?

Ce ingrediente intră în compoziția Co-Lactase ?

Co-Lactase conține agent de îngroşare: glicerol, apă demineralizată, enzima lactază (din Aspergillus oryzae) – 9%*. Produsul nu conține zahăr. Activitate lactază: 225 FCC** / picătură.

Cum se recomandă a fi păstrat Co-Lactase ?

Cum se recomandă a fi păstrat Co-Lactase ?

Co-Lactase nu se păstrează la temperaturi de peste 25°C și nu se congelează. Odată deschis, se păstrează la frigider şi se utilizează în decurs de 3 săptămâni. A nu se folosi în cazul în care sigiliul este rupt la cumpărare. A nu se expune direct la lumina soarelui și la căldură și a nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiasca o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

Informații importante:

Produs notificat la SNPMAPS seria AA nr. 12636 / 04.06.2019

Doză zilnică furnizează 450-900 FCC / unități activitate enzimatică.

FCC = Food Chemical Codex, unitate de măsură pentru activitatea enzimatică