Despre Co-Lactase® – Lactase

Despre Co-Lactase®

Co-Lactase® ajută la descompunerea lactozei din laptele matern sau din formula de lapte pentru sugari, în vederea unei digestii ușoare și fără complicații postprandiale prin conținutul de lactază.

Fără timp de așteptare

Beleușul poate fi hrănit imediat deoarece Co-Lactase® acționează optim la pH acid (4-4,5).
Formula gata de utilizare se poate administra după ce se adaugă 4 picături.

Sub formă de picături

Potrivit pentru utilizarea la nou-nascuți și sugari

Ingrediente din surse naturale

Sursa de lactază este Aspergillus oryzae

Optim pentru bebeluș

Fără zahăr, conservanți sau arome

Din primele zile de viață

Suficient pentru 60 de utilizări

Flacon 10ml

Ce este Co-Lactase®
și cum acționează?

Co-Lactase® este un preparat care conține enzima lactaza care se adaugă sub formă de picături în laptele matern sau în formula de lapte înainte de a se administra sugarului. Nu trebuie administrat direct sugarului. Co-Lactase® acționează prin descompunerea celei mai mari părți din lactoza din laptele matern sau din formula de lapte înainte de a hrăni sugarul.

Lactaza este o enzimă care descompune lactoza, principalul glucid din lapte (mai ales din laptele matern). Cum poate lactoza nedigerată să afecteze sugarul? Poate fi dificil pentru sistemul digestiv imatur al sugarilor să transforme lactoza din lapte în glucide mai simple. Medicul vă poate spune mai multe despre această situație și despre cum este afectat sugarul.

Când poate fi utilizat Co-Lactase®?

Co-Lactase® poate fi utilizat din prima zi de viață. Co-Lactase® trebuie utilizat până când sugarul poate produce singur lactaza, pe măsură ce sistemul său digestiv se dezvolta – în general, la vârstă de 3 – 4 luni. Cereți mai multe informații de la medicul dumneavoastră.